De aanbestedingsprocedure in vogelvlucht

Karelijne neemt u in vogelvlucht mee door een aanbestedingsprocedure, laat u zien waarop u dient te letten en wat de aanbestedende dienst van u verwacht. Verder geeft zij tips zodat u nog meer succes heeft bij het inschrijven op een aanbesteding. Ook vertelt zij e.e.a. over de mogelijkheid tot het indienen van klachten bij de Commissie van Aanbestedingsrecht experts en het voeren van een kort geding. Judith zal ingaan op de door de aanbestedende dienst te hanteren algemene inkoopvoorwaarden in verhouding tot de uniforme algemene voorwaarden (UAV, UAV-GC) en de Gids Proportionaliteit. Zij biedt handvatten over hoe u kunt handelen indien de aanbestedende dienst voor de specifieke opdracht onredelijke voorwaarden hanteert. Beide dames zullen ruim de tijd nemen om uw vragen te beantwoorden.

Graag ontvangen wij u op 16 maart 2017 vanaf 15:45 uur. Wij willen om uiterlijk 16:00 uur aanvangen en omstreeks 17:30 uur afsluiten met een borrel.

Mocht u vragen of onderwerpen graag behandeld zien, dan kunt u deze uiteraard ook vooraf aan ons doorgeven via het inschrijfformulier.

Aan de cursus zijn geen kosten verbonden.

Doelstelling

‘tips and tricks’ die u helpen om nog beter in te schrijven

Doelgroep

inschrijvers aanbestedingen met focus op de bouw

Nuttige informatie

Datum: 16/03/2017
Tijd: 16:00
Locatie: Bredaseweg 161 Etten-Leur (Asselbergs & Klinkhamer Advocaten)
Cursus door: mr. Karelijne van Kampen & mr. Judith Vermeeren
Fotocredits: Fotolia

Altijd als eerste op de hoogte van onze nieuwste cursussen?

Vul dan hieronder je gegevens in en schrijf je voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan automatsich een e-mail als wij een nieuwe cursus toeovegen.