De aanbestedingsprocedure in vogelvlucht: tips and tricks die u helpen om nog beter in te schrijven

In maart verzorgden Karelijne van Kampen en Judith Vermeeren, beiden als advocaat verbonden aan Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, een lezing over de juridische aspecten van de aanbestedingsprocedure. In verband met de overweldigende belangstelling en de vele positieve reacties hierop, is besloten de lezing te herhalen om u nogmaals in de gelegenheid te stellen hierbij aanwezig te zijn. De lezing zal plaatsvinden op dinsdag 23 mei 2017.

Karelijne neemt u in vogelvlucht mee door de aanbestedingsprocedure, laat u zien waarop u dient te letten en wat de aanbestedende dienst van u verwacht. Verder geeft zij tips zodat u nog meer succes heeft bij het inschrijven op een aanbesteding. Ook vertelt zij over de mogelijkheid tot het indienen van klachten bij de Commissie van Aanbestedingsrecht experts en het voeren van een kort geding.

Judith zal ingaan op de door de aanbestedende dienst te hanteren algemene inkoopvoorwaarden in verhouding tot de uniforme algemene voorwaarden (UAV, UAV-GC) en de Gids Proportionaliteit. Zij biedt handvatten over hoe u kunt handelen indien de aanbestedende dienst voor de specifieke opdracht onredelijke voorwaarden hanteert.

Het programma ziet er als volgt uit:
• 15.15 uur: Ontvangst
• 15.30 uur: Lezing
• 17.30 uur: Borrel

(aan deze cursus zijn geen kosten verbonden)

Doelstelling

‘tips and tricks’ die u helpen om nog beter in te schrijven

Doelgroep

inschrijvers aanbestedingen met focus op de bouw

Nuttige informatie

Datum: 23/05/2017
Tijd: 15.15
Locatie: Kantoor Asselbergs & Klinkhamer Advocaten (Bredaseweg 161, Etten-Leur)
Cursus door: mr. Judith Vermeeren en mr. Karelijne van Kampen
Fotocredits:

Altijd als eerste op de hoogte van onze nieuwste cursussen?

Vul dan hieronder je gegevens in en schrijf je voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan automatsich een e-mail als wij een nieuwe cursus toeovegen.