Lezing assurantietussenpersonen

Wat doet u wanneer uw klant betrokken is geraakt bij een verkeersongeval of het slachtoffer is geworden van een fout in het ziekenhuis??

Als assurantietussenpersoon wilt u direct de juiste acties uitzetten. Waar doet u verstandig aan? Als u doorverwijst naar een gespecialiseerde advocaat is uw klant dan gelijk kosten verschuldigd?

Dat bespreken wij graag op 21 juni 2018 met u! Aan de hand van praktijkvoorbeelden zullen wij u diverse tips & trucs geven.

Onze presentatie is opgesplitst in drie gangen, te weten: de meest bijzondere ongevallen als voorgerecht, de meest bijzondere cliënten als hoofdgerecht en als nagerecht de meest bijzondere schadeposten.

Heeft u een specifieke casus waar u graag advies over wilt? Of zijn er bepaalde zaken waar u in de de praktijk tegenaan loopt? Na afloop van de lezing is er alle ruimte om hierover van gedachten te wisselen. Uiteraard kunt u ook eerder al contact met ons opnemen. Wij kunnen u dan direct een vrijblijvend advies geven.

Doelstelling

Als assurantietussenpersoon kunt u écht het verschil maken! Hoe? Kom dan naar onze lezing! Uw collega’s zijn ook van harte welkom. Kent u iemand in uw netwerk die u een groot plezier zou doen met deze lezing dan mag u de uitnodiging uiteraard ook aan hem/haar doorsturen.

Doelgroep

Assurantietussenpersonen

Nuttige informatie

Datum: 21/06/2018
Tijd: vanaf 15.30 uur inloop, aanvang lezing 16.00 uur en vanaf 17.30 borrel
Locatie: Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Bredaseweg 161, 4872 LA ETTEN-LEUR
Cursus door: sectie letselschade
Fotocredits:

Altijd als eerste op de hoogte van onze nieuwste cursussen?

Vul dan hieronder je gegevens in en schrijf je voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan automatsich een e-mail als wij een nieuwe cursus toeovegen.