Masterclass huurrecht: alle ins & outs van hennep en de (on)bestendigheid van het zero tolerance beleid

De masterclass begint met een presentatie van de heren Jeroen Spierings en Freek Haverhoek (werkzaam bij Politie Zeeland- West- Brabant, districtelijk hennepteam De Baronie). Beide heren kunnen staven op een ruime ervaring in het opsporen en bestrijden van hennepkweek en aanverwante activiteiten.
Het tweede deel van de middag zoomen wij in op de juridische consequenties van het zero tolerance beleid, in het bijzonder de bestendigheid daarvan in het licht van een aantal recente uitspraken.
Graag ontvangen wij u op dinsdag 16 mei 2017 vanaf 14:15 uur. Wij willen om uiterlijk 14.30 uur aanvangen en omstreeks 17:00 uur afsluiten met een borrel.

Doelstelling

Het eerste deel van de middag bestaat uit een presentatie van Freek Haverhoek en Jeroen Spierings van de Politie Zeeland-West-Brabant. Beide heren hebben een ruime ervaring met de opsporing en bestrijding van hennepkweek. De presentatie zal een inkijk geven in de wereld van hennepkweek. Herken de signalen, risico’s.

In het tweede deel zullen Judith Vermeeren en Dimitri Kochx, huurrechtspecialisten van Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, inzoomen op de (on)bestendigheid van het zero tolerance beleid. Dit aan de hand van een aantal recente gerechtelijke uitspraken.

Doelgroep

Medewerkers woningcorporaties en andere woonrechtspecialisten

Nuttige informatie

Datum: 16/05/2017
Tijd: 14.15 uur
Locatie: Kantoor Asselbergs & Klinkhamer Advocaten (Bredaseweg 161, Etten-Leur)
Cursus door: mr. Judith Vermeeren en mr. Dimitri Kochx in samenwerking met politie Zeeland-West-Brabant
Fotocredits: Pixabay

Altijd als eerste op de hoogte van onze nieuwste cursussen?

Vul dan hieronder je gegevens in en schrijf je voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan automatsich een e-mail als wij een nieuwe cursus toeovegen.