Veelgestelde vragen

Hier vindt u een overzicht van gestelde vragen met betrekking tot de activiteiten van AKdemie.

Staat uw vraag er niet bij? Stelt u deze gerust via het contactformulier. U kunt binnen enkele werkdagen een persoonlijk antwoord verwachten.

  1. Hoe is AKdemie, het kenniscentrum van Asselbergs en Klinkhamer Advocaten ontstaan?

Al meer dan dertig jaar verzorgt Asselbergs & Klinkhamer Advocaten hoogwaardige juridische diensten.  Zeer regelmatig worden onze  advocaten gevraagd om workshops en informatieve bijeenkomsten te verzorgen voor het bedrijfsleven.

Binnen AKdemie worden deze bijeenkomsten geprofessionaliseerd, centraal georganiseerd en toegankelijk gemaakt voor onze zakelijke relaties.

  1. Waarom zou Asselbergs & Klinkhamer Advocaten gratis juridische kennis willen delen?

Met het (kosteloos) doceren van juridische kennis, dienen we zakelijke cliënten én onszelf. Ontwikkeling, marktkennis, kwaliteitsbewaking en succesvol zijn, zijn waarden die we met de meeste van onze zakelijke cliënten delen. De relatie tussen ons en onze cliënten wordt er duurzamer en inhoudelijker door.

  1. Wordt een leerprogramma via AKdemie afgesloten met een erkend certificaat?

Nee. Er kunnen (nog) geen erkende certificaten uitgegeven worden door AKdemie. U ontvangt wel een gedistingeerd document van deelname. Asselbergs en Klinkhamer Advocaten werkt op dit moment met toewijding aan verdere professionalisering van AKdemie. Een actief streven naar formele erkenning als opleidingscentrum behoort in de toekomst zeker tot de mogelijkheden.

  1. Hoe blijf ik op de hoogte van het cursusaanbod via AKdemie?

Meld u aan via bovenstaande knop “Altijd op de hoogte?”. U ontvangt dan bericht, zodra er een nieuwe cursus is.

  1. Ik ben geen relatie of cliënt van Asselbergs & Klinkhamer. Kan ik toch een leerprogramma volgen en wat zijn de kosten?

Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

  1. Kan ik als zakelijke cliënt of relatie van Asselbergs & Klinkhamer Advocaten een suggestie doen voor een cursusthema of een bepaald juridisch lesonderwerp?

Graag. Onze advocaat-docenten willen niets liever dan inspelen op actuele bij de cliënt of relatie spelende thema’s inhaken.

Altijd als eerste op de hoogte van onze nieuwste cursussen?

Vul dan hieronder je gegevens in en schrijf je voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan automatsich een e-mail als wij een nieuwe cursus toeovegen.